Avaa selaimessa

Toukokuun uutiskirje

20.5.2021

Kuulumisia

Suomalaista saunaa viedään yhteistyössä Japaniin

Virtual Finnish Sauna Day kokosi saunaelämyksestä kiinnostuneet japanilaiset hyvinvointialan palveluyrittäjät ja jälleenmyyjät yhteen. Webinaarissa esiteltiin suomalaisen saunaelämyksen ja -kulttuurin eri elementtejä liiketoimintalähtöisesti.
Kuva: Harvia.

Vedyn tarjoamat mahdollisuudet tulevaisuuden polttoaineena

Webinaari The Hydrogen – Energy of the Future järjestettiin 20. huhtikuuta 2021. EU: n komissaari Virginijus Sinkevičius avasi tapahtuman korostaen rajat ylittävän yhteistyön tarvetta.

Uutisia

Oletko ollut EEN:n asiakkaana? Vastaa kyselyyn

Euroopan komissio on on julkaissut asiakaspalautekyselyn, jonka avulla se kerää palautetta EEN-verkoston asiakkailta vuosilta 2019-2020. Kysely on auki 15.6.2021 asti. Palautteesi on meille tärkeää!

Mikä on Horisontti Eurooppa -ohjelman strategisen suunnitelman käytännön merkitys?

"Tuleviin hakuihin valmistauduttaessa on hakijan hyvä olla perillä ainakin strategisen suunnitelman päälinjauksista, koska niihin konkreettisissa työohjelmissa sitten tosiaan vastataan", sanoo Business Finlandin Brysselin toimiston päällikkö Matti Hiltunen.

Suuntana EU:n ulkopuoliset markkinat?Immateriaalioikeudet haltuun

Euroopan komission tarjoamista IP Helpdeskeistä saa maksuttomasti tietoa ja käytännön neuvoja pk-yritysten kysymyksiin myös silloin, kun suunnataan EU:n ulkopuolelle.

Hyödynnä tarjolla olevia julkisia rahoituslähteitä yritystoiminnan eri vaiheisiin

Yritysten kannattaa hyödyntää tarjolla olevia julkisia rahoituslähteitä ja palveluita, joiden avulla pyritään turvaamaan yritysten toiminta koronapandemian aikana ja tuetaan yritysten tuotteiden, palveluiden ja toiminnan kehittämistä.

Haluaisitko julkaista yrityksesi verkkosivut useammilla kielillä? Vastaa kyselyyn 26.5. mennessä

EEN kerää tietoa yritysten tarpeista Euroopan komission konekäännöspalvelua varten. Pk-yrityskysely monikielisistä verkkosivustoista on käynnissä. Vastaa ja vaikuta!

Vastaa ja vaikuta: Komission kysely kestävästä tuotepolitiikasta

Euroopan komissio kysyy pk-yritysten mielipiteitä kestävien tuotteiden lainsäädäntöaloitteesta (SPI, Sustainable Products Initiative), joka on valmisteilla tämän vuoden aikana ja liittyy kiertotalouden edistämiseen. Kysely on auki 15.6. asti.

Seminaareja

Järjestämme seminaareja ja infoklinikoita ajankohtaisista aiheista, yhteistyössä paikallisten kauppakamareiden, ELY-keskusten ja muiden toimijoiden kanssa.

26.5.2021 | virtuaalinen

16.6. - 18.6.2021 | virtuaalinen

Matchmaking-tapahtumat

Järjestämme usein suurten, kansainvälisten messutapahtumien yhteydessä tilaisuuksia, joissa on mahdollisuus tavata lyhyessä ajassa useita potentiaalisia yhteistyökumppaneita etukäteen aikataulutetuissa tapaamisissa nimeltään B2B, matchmaking tai brokerage event. Tutustu tapahtumakalenteriimme nettisivuillamme. Koko verkoston laajuuisen tapahtumakakalenterin löydät täältä.

25.5. - 27.5.2021 | virtuaalinen

26.5. - 27.5.2021 | virtuaalinen

1.6. - 4.6.2021 | virtuaalinen

10.6. - 15.6.2021 | virtuaalinen

15.6 - 17.6.2021 | virtuaalinen

22.9.- 23.09.2021 | virtuaalinen/Stuttgart

Yrityskontaktipörssi

Enterprise Europe Network kotisivuille.

Neuvontaa yritysten kansainvälistymiseen

Kansainväliset yrityskontaktitapahtumat
EU-rahoitus
Tietoa aihealueittain
Uutiset
Tapahtumat

Peruuta kirjeen tilaus

Tutustu Business Finlandin tietosuojaselosteeseen

Osoitelähde: Business Finlandin yleinen asiakas-, sidosryhmä- ja markkinointirekisteri.
Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki , Finland | Tel. +358 2950 55000 | businessfinland.fi